Fehérnemű nagykereskedelem > Fehérnemű - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fehérnemű nagykereskedelem > 12 weboldal. Kategória leírása: Fehérnemű nagykereskedelem, nagyker, nagykereskedők.

fehernemu.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Miss Bianco Fehérnemű nagyker
http://www.fehernemunagyker.eu/

A Miss Bianco Fehérnemű nagyker már 1994 óta a piacon van. 1992 -ben indítottuk első kiskereskedésünket. Olasz-magyar válallkozás vagyunk és kizárólag Olasz Minőségi fehérneművel, fürdőruhával, hálóruhával és harisnyával foglalkozunk. Középáras kategóriánk és márkáinkkal minden korosztály igényét kitudjuk elégíteni. Kéthavonta frissülnek termékeink szinei követve az aktuális divatot. Maximális segítséget nyújtunk meglévő és új partnereink részére. Katalógust, reklámtáskát és displayt biztosítunk. Várjuk nagykereskedésünkben vagy kérésére üzletkötőnk megkeresi Önt!

Miss Bianco Fehérnemű nagyker
fehernemuk.hu
http://www.fehernemuk.hu/

Az Unió Credit kft, olasz fehérnemű nagykereskedés, közel 10 éve várja kereskedőit Európa számos országából. Kínálatunk, az igényes női fehérneműk mellett, fürdőruha és harisnya termékekkel, valamint férfi alsó ruházattal bővült az évek folyamán. A minőség megőrzése mellett ügyelünk arra, hogy termékskálánkon szerepeljenek alacsonyabb ár-kategóriájú termékek is. Az olasz gyártó cégekkel kialakult szoros kapcsolat révén, ma már, kereskedőink igényét közvetítve, a gyártó folyamat befolyásolásával, a termék kialakításában is közvetlenül részt veszünk.

fehernemuk.hu
Chérir olasz fehérneműk
http://erotikusfehernemu.hu/

Cégünk 2003 óta foglalkozik az Olasz Fehérneműk Nagykereskedelmével, a vásárlói igényeket felmérve nyitottunk az Erotikus fehérneműk felé is.

Chérir olasz fehérneműk
Fehérnemű - Katex Trade Kft.
http://www.katextrade.hu/index.php?q=fehernemu

A Oneway Kft nők, férfiak és gyermekek számára egyaránt kínál fehérneműket. A fehérneműk tervezése: A Oneway magyar tulajdonú cég, ahol a tervezési munkákat egy magyar tervezői csoport végzi. A fehérnemű dizájn kialakításánál fő szempont a kényelem, a minőség és a korábbi eladási adatok. A fehérneműk gyártatása: Fehérneműinket megbízható és kiváló felszereltségű gyárral rendelkező kínai céggel gyártatjuk, akikkel több éves munkakapcsolat áll mögöttünk, így a termékek magas minősége garantált.

Fehérnemű - Katex Trade Kft.
fehérnemük.com
http://www.fehernemuk.com/

Leilieve Nagykereskedés és Lomar Fehérnemű nagykereskedés.

fehérnemük.com
Ozis Kft. - Zokni gyártás, nagykereskedés
http://www.zokni-nagyker.hu/

Az OZIS Kft. 1993-ban alakult. Cégünk kezdetben csak zokni kereskedelmi, export és import tevékenységekkel foglalkozott. 1998-tól a zokni kereskedelem mellett, zoknigyártás is bekerült szolgáltatásaink közé. Fejlődésünk a zoknigyártás tekintetében, illetve a gyártástechnológia terén is az európai színvonalat képviseli. Foglalkozunk zokni kis- és nagykereskedéssel, termékeinket megvásárolhatják üzleteinkben. Szolgáltatásaink közé tartozik az egyedi kívánságok alapján megrendelt zoknik gyártása, hozott vagy a helyszínen kiválasztott minta alapján (az ár mennyiségfüggő). Reklám- és ajándékzoknik elkészítését is vállaljuk cégek logójával, és/vagy rövid szlogenjével.

Ozis Kft. - Zokni gyártás, nagykereskedés
Mini Outlet Ruházati Nagykereskedés
http://minioutlet.hu/

A Mini Outlet ruházati nagykereskedés rengeteg országból importál outlet ruházat termékeket. Az outlet ruházati nagyker kollekcióink jellemzően a következő készletekből tevődnek össze: túltermelésből, kifutó szériából és a bolti megmaradt készletekből származó eredeti, új, sérülésmentes, címkés áru.

Mini Outlet Ruházati Nagykereskedés
Harisnya nagykereskedés
http://www.harisnyak.hu/

SA-BI MODA Kft. - Harisnya Nagykereskedés. Cégünk a lengyelországi Knittex és Sentelegri harisnyagyárak magyarországi forgalmazója.

Harisnya nagykereskedés
Olasz fürdőruha
http://www.olaszfurdoruha.hu/

Olasz fürdőruha a nap szerelmeseinek. Fürdőruha nagykereskedés. Cégünk 2003 óta foglalkozik olasz fehérnemű nagykereskedésével, az elmúlt évben nyitottunk a fürdőruhák és harisnyák értékesítése felé is.

Olasz fürdőruha
Zoknitex
http://www.zoknitex.hu/kereskedelem.html

Zoknitex - Zokni kis- és nagykereskedés. Termékeink túlnyomórészt pamut alapanyagúak, illetve a legmodernebb anyagok felhasználásával készülnek, mint például Coolmax lycra, bambusz, ezüstszál. Termékpalettánkon megtalálhatók az antibakteriális, vadász- és sízoknik is. Cégünk székhelyén, ahol a gyártás is történik, egy 600 négyzetméteres kis- és nagykereskedésben több százezer zokni és harisnya közül választhat a vásárló.

Zoknitex
Jolie-Folie webáruház
http://www.jolie-folie.hu/

Cégünk 2006-ban kezdett foglalkozni az olasz Jolie Folie harisnyák forgalmazásával. Célunk, hogy ez a márka Magyarországon is bekerüljön a legismertebb harisnyamárkák közé. Amennyiben Ön kereskedőként látogatott honlapunkra, úgy örömmel vennénk, ha csatalakoznának viszonteladói hálózatunkhoz, hogy az Önök vevői is megismerhessék a Jolie Folie minőséget.

Jolie-Folie webáruház
GAIA fehérneműk nagykereskedelme
http://gaia-fehernemu.hu/

Az általunk forgalmazott A GAIA fehérneműk sajátja, a széles méretskála, ami azt jelenti, hogy B mellkosártól, egészen J mellkosárig készülnek, így a nagyobb keblű hölgyek is találnak maguknak a mindenkori trendekhez igazodó, divatos és kényelmes fehérneműt.A Gaia a termékeit saját tervezőstúdiójában a legújabb trendek szerint tervezi meg. Az egyedi design és a széles méretskála mellett alapvető szempont még a minőség, mely az alapanyagok minőségén és a gyártási technológián alapszik. Ezért fehérneműk készítéséhez kizárólag a legmodernebb, legjobb minőségű, jól szellőző, bőrbarát alapanyagokat használják.

GAIA fehérneműk nagykereskedelme
Hirdetések
Oldal leírása
fehernemu.wyw.hu: Fehérnemű katalógus. Fehérnemű vásárlás, webáruház, női és férfi fehérneműk.
Gyűjteményünkben 159 válogatott fehérnemű témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 159 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 16480