Gyártók, márkák > Fehérnemű - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyártók, márkák > 11 weboldal. Kategória leírása: Fehérnemű gyártók, márkák.

fehernemu.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Intimissimi
http://www.intimissimi.com/

Forgalmazott termékek: női, férfi, ruházat, fehérnemű, éjszakai viselet, otthoni viselet, szabadidő viselet.

Intimissimi
Barones
http://www.barones.hu/

Barones márkanéven fehérneműket és fürdőruhákat forgalmazunk. Modelljeinket fiatalos, játékos design és kreatív, egyedi vonalvezetés jellemzi. Változatos alapanyag használatunkban fő szempont a kényelem és a minőség. Barones márkájú termékeket viselni szépség és komfortérzés, mely értékrend a mai fiatalok igényességét képviseli.

Barones
Bahama-Misty
http://www.bahama-misty.hu/

Cégünket 1975. májusában Bartos Mária tulajdonos asszony alapította. Az egyszemélyes vállalkozástól kiindulva mindmáig 100%-ig magyar tulajdonú cég mára több, mint 120 főt foglalkoztat, saját üzemeiben. A kollégáink által gyártott fürdőruháink a Bahama márkanevet, fehérneműink a Misty márkanevet viselik. Hölgy vásárlóinknak - a vékonytól a teltkarcsúig - egyaránt kínáljuk termékeinket, de nem hagyjuk figyelmen kívül a férfi és gyermek igényeket sem.

Bahama-Misty
Felina
http://www.felina.hu/

Fedezze fel a Felina fehérnemű modelljeit. Divatos fehérneműk, melltartók, fürdőruhák.

Felina
Ramona
http://www.ramona.hu/

Ramona - Textílipari és kereskedelmi Rt. Női és férfi fehérneműk és hálóruházatok valamint munka és formaruházatok konfekcionálása és értékesítése.

Ramona
Triumph
http://www.triumph.com/hu/

Üdvözljük a Triumph világában! Egy klasszikus sváb fűzőáru-manufaktúra szerény kezdeteiből a Triumph International a világ egyik vezető fehérnemű gyártó cégévé nőtte ki magát. Átfogó betekintést adnak cégünk tevékenységéről, környezetvédelmi felelősségvállalásunktól egészen szociális szerepvállalásunkig. Különösen büszkék vagyunk neves múltunkra, melyet vitathatatlan márkanevünk fémjelez. Kellemes böngészést kívánunk oldalunkon, melyet számos hasznos és érdekes információval bővítettünk.

Triumph
J.Press
http://www.jpressinfo.com/

J.Press fehérnemű márka oldala - Női és férfi fehérnemű kollekciók.

J.Press
Bellinda
http://www.bellinda.com/sl/jnp/hu/

A Bellindát, mint harisnya- és kötöttáru céget fred Vatter és Dr. Otto Palme alapította 1950-ben. A Bellinda név a latin „Bella Linda“ (szép hárs) kifejezésből származik, ami nem más, mint az észak-csehországi Krásná Lípa város neve. Itt építtette fel Josef Heinrich Vatter első harisnya és kötöttáru üzemét 1882-ben. 1991 óta, a Bellinda bevonult Közép-és Kelet-Európába – Csehországba, Magyarországba, Lengyelországba és Szlovákiába. Eleinte a Bellinda mint harisnya és zokni márka lett bevezetve, de mostanra a fehérnemű kollekció szélesebb választékot nyújt a harisnya-és zokni kollekciónál. Az első fehérnemű kollekció 2000-ben lett bevezetve és azóta a Bellinda kollekció fő részét képezi.

Bellinda
Obsessive
http://www.obsessive.pl/

Obsessive erotikus fehérnemű. A legszívesebben vásárolt erotikus fehérneműket gyártó cég a piacon.

Obsessive
Zoknitex - Zokni és harisnya gyártás
http://www.zoknitex.hu/

Zoknitex - Zokni és harisnya gyártás - forgalmazás. Cégünk tíz országban van jelen Európában. Több keres-kedelmi lánc (Auchan, Cora, Spar) is forgalmazza zokni és harisnya termékeinket. Két saját kis- és nagykereskedelmi üzletünkben, valamint internetes webáruházunkban is lehetőség van a termékek megvásárlására.

Zoknitex - Zokni és harisnya gyártás
Bokatex Kft.
http://www.bokatex.hu/

Fő profilunk a gyermek, női, férfi boka és térdzoknik, harisnyanadrágok készítése, de termékeink között megtalálhatóak a thermo-, gyógy- és titokzoknik is.

Bokatex Kft.
Hirdetések
Oldal leírása
fehernemu.wyw.hu: Fehérnemű katalógus. Fehérnemű vásárlás, webáruház, női és férfi fehérneműk.
Gyűjteményünkben 159 válogatott fehérnemű témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 159 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 16480