Hasznos tippek, cikkek > Fehérnemű - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hasznos tippek, cikkek > 11 weboldal. Kategória leírása: Hasznos fehérnemű információk, tippek, tanácsok, cikkek.

fehernemu.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Melltartó méret kalkulátor
http://melltarto.info/

melltartó.infó - Melltartó méret kalkulátor. Tudd meg a méreted vásárlás előtt.

Melltartó méret kalkulátor
A tökéletes extra méretű melltartó
http://extramelltarto.hu/

Részletes útmutató a helyes melltartó méret meghatározásához, öltözködési javaslatok, ötletek, tanácsok nagy mellű hölgyeknek. A megfelelő méretű melltartó csodákra képes: karcsúsít, formál, kiemeli a szépséget. Az oldalon megtalálhatóak különböző márkák extra méretű melltartói, melyek kifejezetten nagy mellekkel rendelkező hölgyek számára lettek tervezve. A nők 70%-a nem megfelelő méretű melltartót hord. Ebben is nyújtanak segítséget az oldalon található leírások. A tökéletes méretű melltartó kiválasztásáról szóló tájékoztató nagy segítséget nyújthat nagy mellű hölgyeknek.

A tökéletes extra méretű melltartó
Harisnya méretek
http://www.bokatex.hu/sizes.php

Bokatex Kft - Mérettáblázat: Harisnya méretek (gyermek, felnőtt)

Harisnya méretek
Miracle Fashon - Mérettáblázat
http://www.miraclefashion.hu/hu/size.asp

Miracle Fashon - Mérettáblázat fehérnemű termékekhez.

Miracle Fashon - Mérettáblázat
Melltartó választás
http://www.fehernemufutar.hu/content/view/47/4/

A melltartó nem csak esztétikai szempontból játszik fontos szerepet a nők életében. A melltartó segítheti a mellizmok munkáját. Ezért különösen fontos a minőségi melltartó vásárlása. A jó melltartó mindig vízszintesen öleli körül a testet, nem csúszik föl hátul a nyakba...

Melltartó választás
Karácsonyi Fehérnemű
http://www.miraclefashion.hu/hu/category.asp?kat=44

A Miracle karácsonyi fehérnemű válogatása: fűző, hálóing, baby doll, fehérnemű szett. Romantikus, elegáns vagy csábító - Fehérnemű újdonságok, hogy az ajándék választás és a vásárlás öröm legyen! Karácsonyi, Mikulás ruhácskák, fehérneműk.

Karácsonyi Fehérnemű
Fűző Használati Tanácsok
http://www.miraclefashion.hu/hu/fuzo-hasznalata.asp

Fűző Használati Tanácsok, útmutató. "Egy kis hiúság és akaraterő" kell a Vogue Magazin szerint az ideális, a vonzó női alakhoz: a fűző használatához. A divat ismét felfedezte a fűzőt. Sokunknak egy teljesen új ruha-darabbal kell megismerkednie. Meg kell tanulni helyesen befűzni és felvenni a fűzőt.

Fűző Használati Tanácsok
Fehérnemű és Divat
http://www.miraclefashion.hu/hu/divat.asp

Miracle Fashion - Fehérnemű és Divat. Divat hírek, újdonságok.

Fehérnemű és Divat
A fehérnemű története
http://www.fehernemufutar.hu/content/view/92/4/

A 19. század közepén hallhattunk először...a mai értelemben vett fehérneműről. Korzett, krinolin és tornűr olyan fogalmak, amelyekkel egy nőnek 1810 és 1870 között együtt kellett élnie. A "divattudatos" nő darázsderékkal jelenik meg, akkoriban ezt kényelmetlen fűzőkkel és "mechanikus korselettekkel" érték el...

A fehérnemű története
A melltartó evolúciója
http://www.hazipatika.com/topics/szexologia/articles/A_melltarto_evolucioja? ...

Az ókori görögök a női kebleket kislányokéra emlékeztető méretben és formával ábrázolták a művészetben, vázákon, szobrokon. Ekkor még híre-hamva sem volt a melltartóknak. A fűzőviselet 16-17. században terjedt el általánosan, és ez a szokás sokáig tartotta is magát...Az első modern melltartót 1913-ban kreálta Mary Phelps Jacob New York-ban, aki gondolt egyet, és a merev fűzőjét lecserélte két zsebkendőből és egy szalagból alkotott kezdetleges melltartóra.

A melltartó evolúciója
Hogyan válasszunk melltartót?
http://melltartoextra.hu/content/15-hogyan-valassz-melltartot

Ahhoz hogy olyan melltartót találj, amivel aztán később maximálisan elégedett leszel, a következőket kell tudni: Milyenek az adottságaid, a pontos melltartó-méreted, és a mellformád. Aztán figyelembe kell venni azt is, hogy milyvásárlásraen alkalomra keresel melltartót, és azt is, hogy mekkora összeget szánsz a vásárlásra. A tapasztalatok alapján a mellméretünket és a szánt összeget hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig egy a méretünknél kisebb, és a minősége miatt hamar elnyúló melltartó nem oldja meg a helyzetet. A minőség tekintetében padig nincsenek csodák. A nagyon olcsó melltartótól csak gyors, átmeneti sikert várhatunk, viszont számolni kell azzal, hogy néhány mosás után már sem a színe, sem a formája sem fog hasonlítani az eredetire, mi meg dobhatjuk a kukába. Ezt elkerülendő, gondolkodjunk reálisan, és körültekintően válasszunk minőséget.

Hogyan válasszunk melltartót?
Hirdetések
Oldal leírása
fehernemu.wyw.hu: Fehérnemű katalógus. Fehérnemű vásárlás, webáruház, női és férfi fehérneműk.
Gyűjteményünkben 159 válogatott fehérnemű témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 159 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 16480