A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Fehérnemű - wyw.hu

Tartalom:

fehernemu.wyw.hu

A fehérnemű története
A fehérnemű története
http://www.fehernemufutar.hu/content/view/92/4/

A 19. század közepén hallhattunk először...a mai értelemben vett fehérneműről. Korzett, krinolin és tornűr olyan fogalmak, amelyekkel egy nőnek 1810 és 1870 között együtt kellett élnie. A "divattudatos" nő darázsderékkal jelenik meg, akkoriban ezt kényelmetlen fűzőkkel és "mechanikus korselettekkel" érték el...

www.fehernemufutar.hu
A harisnyaválasztékot itt keresd! Harisnyanadrág, combfix
A harisnyaválasztékot itt keresd! Harisnyanadrág, combfix
http://www.harisnyaszalon.hu

Harisnyanadrág, harisnya, combfix, capry, legings, mintás harisnyanadrág, kismama harisnya, egyszínű harisnyanadrág. Változatos, folyamatosan megújuló választék. Az általunk forgalmazott harisnyák mind jó minőségű termékek. Számos neves, nagy múltú külföldi harisnya márka megtalálható közöttük. OMSA, Filodoro, Gaettano, Philippe Matignon, SISI, Bellissima. Számos harisnya a választékunkból illatosított.

www.harisnyaszalon.hu
A melltartó evolúciója
A melltartó evolúciója
http://www.hazipatika.com/topics/szexologia/articles/A_melltarto_evolucioja? ...

Az ókori görögök a női kebleket kislányokéra emlékeztető méretben és formával ábrázolták a művészetben, vázákon, szobrokon. Ekkor még híre-hamva sem volt a melltartóknak. A fűzőviselet 16-17. században terjedt el általánosan, és ez a szokás sokáig tartotta is magát...Az első modern melltartót 1913-ban kreálta Mary Phelps Jacob New York-ban, aki gondolt egyet, és a merev fűzőjét lecserélte két zsebkendőből és egy szalagból alkotott kezdetleges melltartóra.

www.hazipatika.com
A tökéletes extra méretű melltartó
A tökéletes extra méretű melltartó
http://extramelltarto.hu/

Részletes útmutató a helyes melltartó méret meghatározásához, öltözködési javaslatok, ötletek, tanácsok nagy mellű hölgyeknek. A megfelelő méretű melltartó csodákra képes: karcsúsít, formál, kiemeli a szépséget. Az oldalon megtalálhatóak különböző márkák extra méretű melltartói, melyek kifejezetten nagy mellekkel rendelkező hölgyek számára lettek tervezve. A nők 70%-a nem megfelelő méretű melltartót hord. Ebben is nyújtanak segítséget az oldalon található leírások. A tökéletes méretű melltartó kiválasztásáról szóló tájékoztató nagy segítséget nyújthat nagy mellű hölgyeknek.

extramelltarto.hu
Ajándék
Ajándék
http://ajandek.wyw.hu/

Fehérnemű ajándék. Ajándék webáruházak, nagykereskedések. Anyák napi, ballagási, karácsonyi, mikulás, ajándékok. Óra, ékszer, parfüm, kozmetika, utalvány, könyv, cd, dvd.

ajandek.wyw.hu
Alakformáló Fehérnemű Webáruház
Alakformáló Fehérnemű Webáruház
http://www.fehernemuplaza.hu/

Alakformáló Fehérnemű Webáruház - Alakformáló body, bugyi, kombinék, trikók, nadrágok, melltartók. Alakformálás felsőfokon.

www.fehernemuplaza.hu
Alakformáló nadrágok
Alakformáló nadrágok
http://www.fehernemuplaza.hu/alakformalo-nadragok

Alakformáló nadrágok: normál, lenge, csipkés, nadrág moletteknek. FehérneműPlaza.hu

www.fehernemuplaza.hu
Angelina Fehérnemű
Angelina Fehérnemű
http://angelinafehernemu.hu

Az Angelina fehérnemű, melltartó és fürdőruha webáruházban kényelmesen válogathatsz különböző extra méretű melltartók (merevítős és nem merevítős), bugyik, alsók, fürdőruhák, alakformáló, kismama és sportoláshoz való fehérneműk közül. Felina kifutó modellek állandó akcióban! Ha gondot okoz a megfelelő méretű melltartó kiválasztása, akkor ebben segítségedre lesz az oldalon található melltartó mérettáblázat és a hozzá tartozó útmutató. Az Angelina Webáruházban lehetőség nyílik méret szerint keresni a melltartók és fehérneműk között. Ingyenes házhozszállítást és 30 napos pénz visszafizetési garanciát is kínál a fehérnemű webáruház.

angelinafehernemu.hu
Angilure - Kismama fehérneműk
Angilure - Kismama fehérneműk
http://www.angilure.hu/

Négy termékcsoportunk kialakításakor az a szándék vezetett bennünket, hogy a kismama fehérneműk minden élethelyzetben használhatóak legyenek. Gondoltunk a hétköznapokra, a nyugalmas éjszakákra, a szabadidő tartalmas eltöltésére, legyen az sportolás, vagy szórakozás. Célunk, hogy Ön szoptatós melltartóban is csinos legyen, találjon választékunkban egyéniségének, hangulatának megfelelőt, érezze magát anyaként is nőnek!

www.angilure.hu
Arena
Arena
http://www.arena.hu/furdoruha-uszok/

Arena sportruházat - úszósapka, úszószemüveg, fürdőruha , minden ami úszás. Női fürdőruha, bikini, férfi fürdőnadrág, úszónadrág, gyerek fürdőruha, versenyúszó.

www.arena.hu
Oldal leírása
fehernemu.wyw.hu: Fehérnemű katalógus. Fehérnemű vásárlás, webáruház, női és férfi fehérneműk.
Gyűjteményünkben 159 válogatott fehérnemű témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 159 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 16422